Kosby & Son

Iedere dag zetten we een merk in het zonnetje!
 
Vandaag: Kosby & son
 
Technisch en Stijlvol
 
Vijf jaar lang is er door de twee Franse opticiens Guy Azoulay en Francis Kessous intensief samengewerkt aan de ontwikkeling van een bijzondere collectie.
Het resultaat van de jarenlange research and development zijn de twee patenten die op de ontwerpen rusten. Eén op het complex extra plat flexscharnier en het andere patent op de wijze waarop de bakschroef is komen te vervallen. Een technische constructie die de montage van inline monturen vereenvoudigt.
 
De monturen zijn licht in gewicht, tijdloos en hebben een stijlvol design. Een brede, technische collectie met een design uitstraling van hoogwaardige kwaliteit. Hoogwaardig stainless steel en acetaat. De kleuring geschiedt door de beste bedrijven in de Franse Jura.
De doelgroep bestaat uit zowel heren als dames vanaf 35 jaar.